Ja så var det det där med fröer... Man kan bara inte låta bli!  Eftersom det är så mycket billigare och finns så mycket att välja på i Kina bestämde jag mig för att prova. Till min stora glädje dök faktiskt alla fröer upp, i tid till och med. Men sen kommer den stora frågan, har jag verkligen fått det jag beställt? Blev liiite misstänksam när jag beställt mixade fröer av succulenter och detta dök upp.
 
 
Såg då väldigt Stockros aktigt ut tycker jag. Inte som en succulent iallafall. Efter lite googlande var det konfirmerat. Det ÄR Stockros. Men men, jag misströstar icket! Istället har jag nu ungefär 10 små plantor som förhoppningsvis åtminstone har en fin färg och som är villiga att blomma i år. Försådda som de är.
 
Beställde också Hoya fröer...
 
 
Tyckte inte det såg ut som Hoya men eftersom jag inte kan lista ut vad det istället skulle kunna vara så blir det till att vänta och se. Kanske trots allt är det? Vad vet jag.
 
Utöver det så beställde jag också Oxalis.
 
 
Är inte helt övertygad här heller... Men hoppet finns. Spännande är det iallafall!
 
Förutom det beställdes Aloe frön, de har tyvärr inte grott ännu och verkar inte riktigt vilja ta sig ännu.
Även Nasturtium, sjukt misstänksam även här. Ser inte ut som Nasturtium men å andra sidan skulle det vara en ovanligare sort. Just nu ligger de och gror och har precis utvecklat en liten rot så det dröjer nog inte länge tills det går att avgöra.
 
Till deras försvar så har de erbjudit att återbetala 50% på ordern och då får jag behålla mina "falska" fröer. Tur det bara handlar om några dollar :) Har ytterligare några suspekta fröer att så då jag fick med några bonus fröer som jag inte har det blekaste om vad det är.
 
Det var en order. Jag beställde även från en annan säljare. Återigen Hoya, sedan Pion och Stormhatt.
 
 
Den här gången såg det betydligt mer korrekt ut! Hallelulja! Har dock inte satt några av dessa fröer än så vet inte om de kommer att gro :) Men om en stund kommer de att ligga och gotta sig i jorden. Sedan är det bara att vänta igen.
 
Har gjort ett nytt försök att beställa succulentfröer så nu sitter jag och väntar igen. Förhoppningsvis så får jag det jag har beställt. Tveksamt men väl värt ett försök! Finns inget som är mer spännande än att sätta frön och sedan se dem gro och utvecklas.