Shit pommes säger jag bara. Vilket slit att få dit dessa **** kanalplastrutor. Nästan så att man undrar hur i hela friden de tänkte, de som konstruerade det hela vill säga. Men nästan klart! Sedan ska det putsas, på med brädor, och målas. Fyllas igen med jord och fixa till inuti, fylla ett tomrum med lite gullfiber och borra hål = Humlebo! Sedan är allt klart! Halelulja!
 
 
 
Jag väljer att kalla alla brädbitar för justermån och låstas som om att det var så det var tänkt från början... Det var inte alls så att vi gjorde ett liiiiitet misstag när vi lodade jag och T. Tur Brodern har lite mer vett och fixade till det *ahem* Av någon anledning tyckte han inte att jag borde satsa på karriärbyte för att bli snickare. Jag fattar INGENTING :/ Taskigt...
 
Tja, har inte hunnit så mycket mer än växthusgrejs. Har införskaffat en blåsippa, en ny ros (William Baffin), Måste ju ha en snygg kille vid dörröppningen till växthuset ;), samt 4 Aurikler i olika färger. Var de ska planteras? Ingen aning.
 
Imorgon bär det av hem till bror som fyller år, och för att hälsa på hos syster. Måste ju se till att Lilla Ls blommor blir omhändertagna på bästa sätt.
 
 
Säger godnatt med en gul Daglilja.