Nyheterna varnar för stormen Tor... Men än så länge så måste jag säga att det enda som har hänt är en massa blötsnö. Känns som vanlig vinter om jag ska vara ärlig. Inte direkt så att det behövs en klass 1 varning för det. Vi har inte ens särskilt mycket snö.
 
 
Däremot så måste jag numera komma ihåg att hur mysigt det än ser ut med en hög snö på växthuset så är det inte jättebra... Det här lilla växthuset är dessutom av glas så det var bara att ta sopen, gå ut och hoppas på att jag inte skulle krasha en ruta.
 
 
 Jag hade tur den här gången och det gick bra :) 
 
8 veckor +- 2 veckor kvar med bebismage. Skönt att det börjar gå mot slutet nu det börjar kännas lite smådrygt. Men bebis är inte längre lika våldsam där inne iaf, mycket hicka däremot men det kan jag leva med :P
 
En av mina älskade kissar har dessutom fått flytta. Hon trivdes verkligen inte här tyvärr :( Trots att det skär ordentligt i mattehjärtat känns det ändå bra nu när jag vet att hon får den uppmärksamhet och kärlek hon förtjänar och framför allt att hon trivs och mår bra!
 
Ikväll tror jag dessutom bestämt att det blir pubkväll! När det väl händer något i den lilla hålan man bor i måste man ju masa sig dit, eller hur? Tur vi bara har ca 100 m hem så när vi (bebis och jag) ledsnar är det bara att knata iväg.
 
Nu ska jag ta och vila lite så att jag orkar vara vaken till åtminstone 9 ikväll :P
Allt gott i slutändan!