Ja, lite så känns det faktiskt. Allt är nytt, ändå är egentligen ingenting nytt. Huvudet har varit mer än överfullt med nya intryck de senaste dagarna men förhoppningsvis börjar det att lugna ned sig snart.

Jag kände att det var dags att faktiskt uppdatera bloggen lite, trots att det fortfarande är vinter och trots att jag egentligen inte har något nytt att komma med.
 
Ungefär en femtedel av mina saker är flyttade vilket kan kännas mer än lovligt frustrerande ibland men mister man det ena så vinner man ändå det andra. Hoppas kunna så mina chilifrön ännu nästa helg för att de inte ska komma ned i jorden på tok för sent. Har också planerat att införskaffa en lampa till de små gynnarna men har inte riktigt bestämt mig för vilken jag tänker köpa. Funderar också på värmematta och någon typ av litet självbevattningssystem men det känns lite som överkurs. Kul skulle det vara iallafall.
 
Vill också se till att paprikafröna och auberginen kommer ner i jorden med. Särskilt som mina plantor som jag planerade att övervintra helt enkelt fick stryka på foten i brist på fönsterplats i "nya" huset. Trist men tyvärr nödvändigt. Hade annars hoppats få se skillnaden på en tvååring och en ettåring.
 
Förutom nytt hus, ny by och nya människor så har jag även nytt jobb. Trivs faktiskt riktigt bra nu även om det inte blev som planerat i början. Trivsamt att arbeta på ett högstadium igen trots om jag saknar lugnet på gymnasiet och alla mina "gamla" elever :) Nu gäller det bara att lära sig vad alla heter och hur allt fungerar så om några veckor kanske hjärnan inte längre stänger av och tar kväll redan kl. 16. Tveksamt men jag hoppas!
 
Äh, nu ska jag nog gå och sova en stund! Önskar att jag hade kunnat gå i ide fram till sommaren, hade varit fett nice som kidsen säger :P