Hej hopp!
 
 
Har inte engagerat mig särskilt mycket i bloggande på sistonde. Kan bero på bebis men kan också bero på späckat schema nu när sommaren kommit. Tävlingar, 30-års kalas och dop!  Den 8 april behagade iaf damen att titta ut. Inte den mest trevliga förlossningen men efter 30 timmar, sugklocka och X antal stygn så var vi i hamn!
 
Tog allt det jobbiga då och belönades med (såklart!) världens snällaste och finaste bebis :) Sover, äter och växer precis som hon ska. Så mycket enklare och lättsammare än jag någonsin vågat tro. Men oavsett så blir det mindre trädgårdstid. Lilla damens favoritsyssla är inte att ligga i vagnen och kika, hon vill upp och se saker.
 
Men jag har ändå lyckats peta ner lite frön som kommit upp och som ska sättas om idag. Samt att mina paprika och chiliplantor börjar bli trångbodda!
 
Har dessutom börjat rensa fram lite plantor bland allt ogräs. Kvickrot ÖVERALLT. Håller på att bli galen. Plus att varenda rabatt är rund och kantad med sten. Försök klippa gräsmattan :/ Nej, allt ska bort och så ska det börjas om från början. Det får ta tid helt enkelt.
 
Funderar på att ta mitt presentkort och trava bort till trädgårdshandeln ungf 7 hus bort och handla lite idag :)
Solen verkar vilja kika fram ändå!
 
Återkommer senare.