Då var julen mer eller mindre överstökad. Mysigt att åka hem och spendera en helg med familjen :) I år tror jag dessutom att vi har fått en ny tradition haha. Första julen som jag har slagit på en pinjata iallafall. Men enligt systerdotten så var det så det skulle vara i år.
 
Har haft värk nu i en vecka och antar att det är början på foglossning samt en del växtvärk. Mindre kul. Bestämde mig iallafall för att försöka masa mig ut och fotografera lite. Så där lagom roligt när man äntligen hittar sina täckbyxor och inser att dom inte ens går över baken... sedan kom så klart nästa problem... Knyta skorna... Bra roligt när det tar 40 minuter bara att klä sig å gå ut haha.
 
Men några foton blev det ändå. Snö kan vara fint ibland :)
 
 
 
 Har också fått lite hjälp med inställningar för att fota norrsken så nu är jag taggad till tänderna för nästa gång det sker! Äntligen kanske jag har en chans att få en alldeles egen bild :)
 
 
Nu börjar det vara dags att beställa nästa års frökataloger och snart snart snart är det dags att börja så nästa års chili och paprika! Har dock bestämt att i år ska jag inte överdriva... vi får väl se hur det går med det... Nu blir det åter till värmedynan, tekoppen och Inkmaster i soffan.
 
Hoppas alla har haft en riktigt God Jul och så passar jag på att önska Gott Nytt År!!