ÄNTLIGEN!!
 
Trodde väl aldrig att den skulle komma :) Men nu så!  Har förnöjt fått böka omkring i trädgården i skinande sol och 20 graders värme. Känner mig som ett barn i en godisaffär varje vår när jag får börja vårstäda.
 
Att man kan bli så glad av att se hur det formeligen bara exploderar av livslust utomhus :)
 
 
Hade ingen aning om att jag stoppat ner krokus lite här och där i rabatterna men skojigt att se när de börjar dyka upp.
 
 
 
Jakobsstege har också troget börja kika upp precis som så många andra plantor.
 
 
Och äntligen ska jag få blommande syren i trädgården igen! Nu är det ca två år sedan mina stora buskar blev nedsågade totalt eftersom de började bli lite väl gamla och slitna. Doften och blommarna har varit saknade :)
 
 
Det finns en hel del att göra nu så det är bara till att börja släpa hem bark, jord, gödsel mm. Men är det inte kärt besvär så säg?! Det enda som inte kommer att städas riktigt ännu blir rosenrabatten. Men lite har jag tjuvkikat och det verkar som om att vintern till trots så mår både Flammentanz och Prarie Joy bra. Däremot finns inga livstecken hos varken Ingrid Bergman eller Peace än. Har jag tur så vilar de bara ett tag till. Tyvärr måste jag nog stuva om lite bland rosorna i år.
 
Alla planteringarna inne växer som galningar. Nu är det som vanligt och jag har ingen aning om var jag ska ställa alla plantor då krukorna börjar bli större och plantorna fler... Men finns det hjärterum så finns det stjärterum har jag hört! Så det är bara att börja pytsa ut den lite här och där.
 
Näpp nu blire tekoppen!