Just nu händer inte särskilt mycket här hemma. Intet är som väntans tider sägs det, jag kan inte annat än hålla med. BF var den 25 Mars och än har jag inte haft den minsta lilla känning på att den lilla gynnaren där inte skulle vilja komma ut. Vi har försökt att roa oss bäst vi kan men det börjar känna på. Magen växer och växer och blir tyngre och tyngre. Trötta är vi med :/
 
Inte jättemycket har hänt på växtfronten eftersom latmasken smugit sig in. Men så plötsligt idag fick jag för mig att plantera om lite :) Mina fem paprikor/chilisar har hamnat i nya krukor. Så här i efterhand kan jag tycka att eftersom jag ändå satt så få hade jag ju kunnat märka upp dem. Oh well... Tycker också att det är lite roande att P inte tyckte att jag skulle sätta så mycket i år då jag lätt kan fylla ett hus med plantor. Jag, snäll som jag är, sätter då bara 10 plantor (alla kom inte upp) och tycker att det är fullt tillräckligt. Då är det helt plötsligt inte tillräckligt många. Say whaaat?! Hur var det nu? :P
 
Jag har iaf två, vad jag tror, paprikaplantor som övervintrat från ifjol också. De har blommat och redan satt frukt :) Det får räcka. Det ska ju sättas annat sedan. Gurka mm
 
Även physalisen har fått mer plats. Har bestämt mig för att det ska bli en riktigt stor och fin planta i år. Har lyckats dra upp riktiga monsterplantor ett år, nu ska rekordet tas. Physalis är gott och framförallt nyttigt!
 
 
Sedan satte jag också om mina två år gamla Agaveplantor, också de satta från frö. Tyvärr har det inte fått så mycket uppmärksamhet och därmed inte heller växt så mycket. Det är något jag måste ändra på :)
 
 
Sist men inte minst satte jag också om min två år gamla läkelök (också uppdragen från frö). Den har växt så det har knakat nu på vårkanten. Blev glatt förvånad när jag plockade upp den och det formeligen rasade små minilökar från plantan. :) De har nu fått hamna i en egen liten kruka. Ska bli spännande att se om de vill växa med.
 
 
 
Den ser inte mycket ut för världen just nu men den har haft lite vinterdvala och bara byggt på sin lök istället för att skjuta upp blad :)
 
Det är som extra charmigt när man har lyckats dra upp sina egna plantor. Tyvärr är inneblommor inte direkt något jag har så där jättemycket tålamod med. Jag föredrar att påta ute och längtar nästan så att det gör ont efter sommar, värme, sol och trädgårdsarbete. Men snart, snart så är det dags! Först bebis sedan sommar! Kan det bli bättre?  ;)